fbpx

Bianca Kroef-Kemp

Kunstvorm: keramiek
Locatie: 12 Molen van Verbeek/Galerie TriVidha

Ongeveer 9 jaar geleden ben ik gestart met het maken van keramiek. Het is begonnen met het volgen van een cursus boetseren. Daar heb ik kennis gemaakt met oxides en sulfaten. Deze natuurlijke kleuren spraken me erg aan. Na een aantal jaren experimenteren ben ik mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Ik hou ervan om te werken met verschillende structuren en verschillende materialen. Nu vind ik het een uitdaging om werk te maken dat je niet zo gauw tegenkomt en uniek is. Herkenbaar door de structuren die ik gebruik, de bolletjes of andere vormen.

Bij de schoenen van keramiek is het meer de uitdaging in de techniek. Klei krimpt. Het is dus moeilijk om het passend te krijgen. Hier gebruik ik papierklei voor.

Ik vind het leuk als mijn werk iets doet met mensen. Dat doet mij dan ook iets en dat maakt het ook zo leuk om mijn werk te laten zien.

Informatie over mij:
Facebook: Bianca Kemp
Pinterest: Bianca Kemp 
Website: kempie-bk.jimdo.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.