fbpx

Brigitte van der Borg

www.artbrigitte.com
Email: bvdborg@gmail.com

Brigitte’s leven in het buitenland (1987-2017) heeft haar de mogelijkheid gegeven om in contact te komen met verschillende culturen. In China is ze begonnen met schilderen. De zoektocht naar harmonie, geïnspireerd door natuurlijke vormen, is de bron van haar passie. Het gebruik van naïeve en abstracte elementen weerspiegelt de invloed van Azië. Latijns-Amerika heeft een speciale dimensie toegevoegd met levendige kleuren. In de huidige wereld van snelle veranderingen en onzekerheid reflecteren haar schilderijen de behoefte aan balans en innerlijke rust. Na jarenlang schilderen met olieverf gebruikt ze nu veelal acrylverf om emotie in compositie en vorm te verkennen met portretten.

Die unterschiedlichen Kulturen und Länder in denen Brigitte viele Jahre gelebt hat und tätig war, führten zu vielfältigen Inspirationen, die sie in ihre Bilder einfließen lässt.
Die Suche nach Harmonie, inspiriert durch die natürlichen Formen, ist die Quelle für Ihre Leidenschaft: die Kunst. In ihren Bildern kommt diese, in der Komposition der Figuren oder abstrakten Elementen und in der Lebendigkeit der Farben, zum Ausdruck.
Mit der Verwendung von Acrylfarben gelingt es ihr Gesichter und emotionen fließend zu gestalten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.