fbpx

Ellen von der Linden

Klörather Steg 6
47877  Willich
www.ellenvonderlinden.de
Tel. +49 170 8394958
Email: ellenvonderlinden@t-online.de

Naast mijn bezigheid in de architectuur, begon ik in 1980 mijn werk als kunstenaar. Ik studeerde bij gerenommeerde Kunstenaars waarbij ik verschillende technieken aanleerde. Sinds 2001 ben ik een vrij scheppende kunstenaar. In de laatste jaren concentreerde ik me op landschappelijke composities, waarin de boom in het middelpunt stond, voor mij is de boom, datgene wat hij is, als een levend wezen.

Met verschillende technieken ontstaan nadrukkelijke landschappen als tegenwicht van de rusteloze maatschappij. De natuur is belangrijk voor mijn balans. Ik moet ze zien- ruiken –en voelen! Hier vind ik mijn inspiratie.

Neben meiner beruflichen Tätigkeit in der Architektur, zeichnete 1980 den Beginn meiner künstlerischen Arbeit. Bei renommierten Künstlern studierte ich die verschiedenen malerischen Techniken. Seit 2001 bin ich freischaffende Künstlerin. In den letzten Jahren konzentrierte ich mich auf Landschaftskompositionen, in denen der Baum im Fokus steht. Ich erlebe den Baum als das was er ist, – als Lebewesen- !

In verschiedenen Techniken entstehen emphatische Landschaften als Gegenentwurf zur Rastlosigkeit der modernen Gesellschaft. Die Natur ist wichtig für meine Balance. Ich muß sie sehen – riechen – fühlen! Hier finde ich meine Inspiration!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.