fbpx

Ellen von der Linden

Kunstvorm: schilderijen
Locatie: 07 Kasteel Daelenbroeck

Naast mijn bezigheid in de architectuur begon in 1980 mijn werk als kunstenaar. Ik studeerde bij gerenommeerde kunstenaars, waarbij ik verschillende technieken aanleerde. Sinds 2001 ben ik een vrij scheppende kunstenaar.

In de laatste jaren concentreerde ik me op landschappelijke composities, waarin de boom in het middelpunt stond. Voor mij is de boom, datgene wat hij is… een levend wezen.

Met verschillende technieken ontstaan nadrukkelijke landschappen als tegenwicht van de rusteloze maatschappij. De natuur is belangrijk voor mijn balans. Ik moet ze zien, ruiken en voelen! Hier vind ik mijn inspiratie.

www.ellenvonderlinden.de

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.