fbpx

Hannemiek van Iersel

Kunstvorm: beelden
Locatie: 07 Kasteel Daelenbroeck

LET OP! Door persoonlijke omstandigheden kan Hannemiek van Iersel helaas niet deelnemen aan Kunststroom Roerdalen 2018.

We wensen haar beterschap toe. Bent u geïnteresseerd in haar werk dan kunt via haar website contact opnemen.

Tussen 2006 en 2013 heb ik de beeldhouwrichting gevolgd op de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Daarna heb ik me vooral toegelegd op de figuratieve kunst. Ik werk voornamelijk thuis in mijn atelier en maak beelden van klei, gips, beton en brons. Ik laat me inspireren door mensen en andere kunstenaars. Dat is altijd een hele zoektocht en vaak maak ik een beeld om het daarna weer af te breken omdat het me tegenstaat of omdat het gevoel niet klopt met wat ik voor ogen heb. Ik werk ook in opdracht.

www.hannemiekvanierselart.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.