fbpx

Ineke van Wandeloo

Kunstvorm: schilderijen
Locatie: 10 St. Andreaskerk Melick

Voor mij is schilderen een ontdekkingsreis, waarbij ik vaak mijn fantasie de vrije loop laat. Ik wil blijven ontdekken. Mijn werk is heel divers en ik heb de ambitie om mezelf schilderend te blijven ontwikkelen. Ik gebruik daarbij verschillende materialen en technieken. Mijn werk wordt niet zozeer gekenmerkt door een bepaalde stijl, dat zou me te zeer beperken. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie, maar mijn zoektocht gaat verder. Hieruit haal ik heel veel positieve energie en vreugde. Het gaat vaak om het proces van loslaten van het denken, ”go with the flow”, voor mij een vorm van meditatie.

email inekevanwandeloo@live.nl
tel. 06-21526390

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.