fbpx

Jacqueline Hoebers

Zegersstraat 8
5961 XS  Horst
www.jacquelinehoebers.nl
Tel. +31(0)6 22990863
Email: info@jacquelinehoebers.nl

In mijn werk staat de mens centraal, zowel in houding als in uitdrukking. 
Vaak met een impressionistische stijl probeer ik mijn werk weer te geven.
Mijn favoriete materiaalkeuze is: Olie op linnen doek.
Natuurlijk experimenteer ik wel eens met andere materialen zoals hout en pigmenten.

Mijn grootste succes tot nu toe kwam in 2017 toen ik met mijn werk: “Sol LeWitt en Picasso” de schilderwedstrijd n.a.v. de serie “Krabbé zoekt Picasso” won. Mijn werk werd door een professionele jury gekozen uit meer dan 3000 inzendingen.

In meiner Arbeit ist der Mensch zentral, in seiner Haltung und in seinem Ausdruck. 
Oft versuche ich im impressionistischen Stil zu arbeiten. Ich arbeite gerne mit ölfarbe auf Leinwand.
Ich experimentiere manchmal auch mit anderen Materialien wie Holz und Pigmenten.

Mein größter Erfolg bis heute war 2017, als meine Arbeit: “Sol LeWitt en Picasso” den Malwettbewerb der Fernsehserie “Krabbé sucht Picasso” gewonnen hat. Meine Arbeit würde von einer Fachjury ausgewählt. Es gab ueber 3000 Einträge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.