fbpx

Kunststroom gaat niet door op de traditionele manier

Kunststroom gaat online

Zoals zo vele evenementen hebben ook wij moeten besluiten om Kunststroom Roerdalen Wassenberg dit jaar niet op de traditionele manier door te laten gaan. Er zijn simpelweg te weinig zekerheden of wel kan.

Virtuele Kunststroom

We willen echter niet stil blijven zitten en kunstenaars toch een podium bieden. We zijn nu volop aan het werk om een virtuele kunststroom te organiseren. Uit de aanmeldingen voor selectie van Kunststroom 2020 hebben we een beperkt aantal kunstenaars geselecteerd en uitgenodigd om op 5 locaties daadwerkelijk exposities in te richten. Van deze exposities wordt een virtuele 3D ruimte gemaakt die online in te bezoeken.

Livestreams

In het weekend van 3 en 4 oktober gaan we livestreams houden met de exposerende kunstenaars. We bezoeken daarin de virtuele exposities en geven dan een rondleiding waarbij de kunstenaars over hun werk vertellen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de deelnemende kunstenaars. Wilt u deelnemen aan deze livestreams dan kunt u zich daar voor aanmelden via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u instructies over hoe e.e.a. werkt.

Aanmelden voor de Livestreams:

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere berichten