fbpx

Kunststroom gaat niet door op de traditionele manier

Zoals zo vele organisatoren van evenementen hebben ook wij moeten besluiten om Kunststroom Roerdalen Wassenberg dit jaar niet op de traditionele manier door te laten gaan. Maar we zijn niet stil blijven zitten…

Virtuele Kunststroom

We willen echter niet stil blijven zitten en kunstenaars toch een podium bieden. We zijn nu volop aan het werk om een virtuele kunststroom te organiseren. Uit de aanmeldingen voor selectie van Kunststroom 2020 hebben we een beperkt aantal kunstenaars geselecteerd en uitgenodigd om op 5 locaties daadwerkelijk exposities in te richten. Van deze exposities wordt een virtuele 3D ruimte gemaakt die online in te bezoeken.

Livestreams

Vanaf zondag 4 oktober gaan we livestreams houden met de exposerende kunstenaars. We bezoeken daarin de virtuele exposities en geven dan een rondleiding waarbij de kunstenaars over hun werk vertellen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de deelnemende kunstenaars (u kunt deze vooraf inzenden via secretariaat@kunststroomroerdalen.nl of via de chatfunctie tijdens de livestreams. Wilt u geïnformeerd worden over de livestreams dan kunt u zich hieronder aanmelden voor onze nieuwsbrief.

De livestreams zijn te volgen via deze website. Ze worden ook opgenomen zodat u ze ook na de uitzending nog kunt bekijken.

Aanmelden voor de Livestreams: