fbpx

Loek de la Haye

Schovenhof 19, Heerlen
www.fritzcatstudios.nl
Tel. +31(0)6 21621273
Email: loek@fritzcatstudios.nl

Ik omschrijf mij zelf graag als een kunstenaar die fotografie gebruikt om zijn kunst te maken. Die passie voor het fotografische beeld was er al zeer vroeg in mijn leven. Voor mijn kunst laat ik mij leiden door de natuur. De vele vormen, kleuren, details en texturen zijn fascinerend en een enorme inspiratiebron. Ik volgde de academie voor plastische kunsten. Vele workshops en stages volgden als verdieping. Mijn werk is te vinden in vele (huis)kamers in de ons omringende landen. Er waren tentoonstellingen, en diverse werken zijn aangekocht door de Koninklijke bibliotheek in Den Haag, maar het liefst zoek ik de interactie met mijn publiek op de vele kunstmarkten. 

Ich beschreibe mich gerne als Künstler, der Fotografie benutzt, um seine Kunst zu machen. Diese Leidenschaft für das fotografische Bild war sehr früh in meinem Leben. Für meine Kunst lasse ich mich von der Natur leiten. Die vielen Formen, Farben, Details und Texturen sind faszinierend und eine enorme Inspirationsquelle. Ich besuchte die Kunstakademie. Als Vertiefung folgten viele Workshops und Praktika. Meine Arbeit ist in vielen (Wohn-) Räumen in unseren Nachbarländern zu finden. Es gab Ausstellungen und verschiedene Werke wurden von der Royal Library in Den Haag gekauft, aber ich bevorzuge es, auf den vielen Kunstmärkten mit meinem Publikum in Kontakt zu treten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.