fbpx

Marianne Bongers-Ross

 

Ik ben geboren in Roermond. Als kind en (jong volwassene) werd mijn schilder ambitie beteugeld. Pas op latere leeftijd koos ik mijn eigen weg. Schilderen voelde voor mij als een eerste levensbehoefte. Mijn werken laten zich niet langer beteugelen. Penseelstreken rechtstreeks van mijn hart naar het doek, zonder interrupties met krachtige expressieve uitingen. Inspiratie haal ik uit mijn reizen, maar ook de natuur en vooral de mens met zijn lichaamsvormen en vloeiende bewegingen blijft mij altijd boeien. De kleuren, vormen en gebruikte materialen vertellen elk afzonderlijk mijn eigen verhaal. Dat maakt het zo persoonlijk. Inmiddels exposeer ik in binnen- en buitenland en ben ik eigenaar van Galerie-Atelier Honest-Art. Wilt U meer weten over mijn wereld van passie en emoties, kunt U mijn website bezoeken.

Marianne Bongers-Ross

Valkenhorst 5

6043 RK Roermond

Tel.  0475-320281

Mob. 06 1420 9098

www.honest-art.nl

Eén reactie

 1. Marian je bent een kanjer.
  Het is geweldig wat je maakt!I
  Ik wens je veel sukses met je schilderstukken en hetgeen je bezig bent.
  Wij kennen elkaar echt.
  Wij weten wat we samen hebben meegemaakt.
  Je bent een vrouw uit duizenden.
  Ik ken je hoe je bent, !
  Zo ben ik ook.
  Puur, echt, oprecht, eerlijk,
  Ik ben blij dat ik jou echt heb leren kennen maar ook je partner.
  Die is een belangrijke factor in jouw leven.
  Ik ben blij en dankbaar dat ik jullie heb leren kennen.
  Puur en natuur.
  Liefs,
  Irene Simons,
  Roermond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.