fbpx

Wilma Renkens

Kunstvorm: sieraden

Locatie: 01 Art Gallery Rozendaal

Ik ben Wilma Renkens en woonachtig in Geleen. Als beginnend edelsmid wil ik mijn sieraden graag aan mensen tonen. Hierdoor wil ik bekendheid krijgen en misschien ook voor jou een sieraad maken. Het liefst werk ik in opdracht vanuit mijn gevoel. Ik vind het belangrijk dat het sieraad past bij de klant. Daarom ga ik eerst met de klant in gesprek om een beeld en een indruk bij de persoon te krijgen, voordat ik ga ontwerpen. Natuurlijk kun je zelf ook een ontwerp aandragen.  Als je nog oude sieraden hebt die je niet meer draagt of juwelen van een dierbare, dan kunnen deze na een gehalte-test ook gebruikt worden voor een nieuw sieraad. Zo blijft de connectie met je dierbare bestaan. 

w.renkens@home.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.